Hello Kitty nedir?



Hello Kitty, Japonya'dan Sanrio firması tarafından geliştirilen ikonik bir karakterdir. Dünyadaki en markalı karakterlerden biri haline gelmiş, cüzdan ve cep telefonlarından bebeklere ve giyim eşyalarına kadar her şeyle ortaya çıkmıştır . Hello Kitty, Seo uzmanı ağızlı ve küçük düğmeli gözleri ve burnu olan, büyük başlı bir karikatür kedi. Saçında kırmızı bir kurdele takıyor ve neredeyse epitomize edilmiş bir tatlı biçimidir.

Hello Kitty, 1974'te sadece onun değil, Chococat ve Cinnamoroll'un da dahil olduğu birkaç arkadaşını da içeren, kurgusal bir dünyanın parçası. Bir baba, George White, bir anne, Mary White, büyükanne ve büyükbaba, Anthony ve Margaret White ve ikiz bir kız kardeşi Mimmy White ile bir aile yapısına sahiptir. Aynı zamanda Hello Kitty gibi büyük bir gözüken Charmmy White adında bir evcil hayvan kedisi var, ama daha az antropomorfik ve daha çok gerçek bir kedi gibi.

Hello Kitty, esas olarak markalı ürünleri satmak için bir pazarlama aracı olarak tasarlandı. İlk Hello Kitty ürünü, üzerinde benzerlik gösteren bir bozuk para cüzdanıydı ve birkaç yıl içinde bu, bir dizi başka ürüne Seo hizmeti  genişletildi. Şimdi, Hello Kitty hemen hemen her akla gelebilecek ürün üzerinde görünür ve lisansı yıllık olarak 1 milyar ABD Doları'ndan (USD) fazladır. Hello Kitty'nin kendi tema parkı olan Sanrio Puroland bile var.


Yıllar boyunca bir dizi Hello Kitty televizyon şovu üretildi ve birçok şovda da görüntülere imza attı. Tamamen Hello Kitty'ye adanan ilk çizgi film , 1986 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan ve DiC Entertainment tarafından üretilen Hello Kitty'nin Kürklü Tale Tiyatrosu'ydı . Daha sonra, 1991'de Japon Madhouse stüdyosu tarafından üretilen Hello Kitty and Friends adlı film geldi . Daha sonra 1993'ten 1994'e kadar Toei Animation , ABD'de Toon Disney'de koşan Hello Kitty'nin Cennetini üretti . Yakın zamanda, Hello Kitty's Stump Village , bir kuşak gösterisi olarak üretildi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanması planlanıyor.

Hello Kitty, pek çok eğitim ürününde ağır bir şekilde markalanmıştır, ayrıca çocukları herhangi bir sayıdaki konseptle tanıştırmaya yardımcı olmuştur. Bunlardan birçoğu UNICEF'e UNICEF Özel Çocuk Şöhreti'ni adlandırarak özel bir onur vermek için BM Çocuk Fonu UNICEF'e liderlik eden eğitim için çok olumlu geçti. Diğer marka fırsatları, özellikle Legend Credit'in Mastercard'ında markalaşmasını, daha iyi tüketiciler olarak nasıl etkileşim kurulacağını öğretir. Hello Kitty kartı, çocuklara bankamatik kartlarını nasıl kullanabileceklerini ve kullanabileceklerini, onları yetişkinlere yönelik sorumluluklar ve bütçeleme için nasıl hazırlayabileceklerini gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Kurumsal Seo İkonik zekiliği nedeniyle, Hello Kitty de bir dizi yeni şekilde kullanılmıştır. Bunların en ünlüsünden biri, çok fazla haber kapsamına giren, Tayland'daki polis memurlarına küçük çaplı ihlaller için bir ceza olarak benzerini kullanıyordu. Kısıtlı alanlarda park gibi şeyler yapan veya geç saatlere kadar çalışma tarihine sahip olan memurların, Hello Kitty ile markalı bir kol bandı giymeleri gerekir. Bu sevimli ikon, çoğu memurun yansıtmaya çalıştığı eril imajın tersi olarak görülüyor ve bu nedenle mahkumların pembe üniforma giymeleri zor olan hapishanelere benzer bir caydırıcılık işlevi görüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Ağırlıklı Ortalama Sermaye Maliyeti (WACC)' nedir?

Bilgilendirici Metin nedir:

Axilla nedir?