Griefer nedir?



Bir şikayetçi, oyun deneyimini diğerlerine yönelik oyun deneyimini bozma amacı taşıyan bir çevrimiçi oyun oyuncusu. Keder ve eylemleri çok çeşitli biçimlerde olabilir ve birçok meşru oyuncu için bir hüsran kaynağıdır. Buna Seo uzmanı cevaben, birçok yönetici mümkün olduğu zaman kederlerini yasaklamaya ya da başka bir şekilde cezalandırmaya çalışır, böylece başkaları için eğlenceyi mahvetmezler. Zaman zaman “griefer” terimi de gerçek dünyadaki yıkıcı bireyleri tanımlamak için kullanılır.

Bazı insanlar, “griefer” terimini, çevrimiçi bir oyunda keder veya bozulmaya neden olan herkesi tanımlamak için daha genel olarak kullansa da, çoğu insan terimi, özellikle kasıtlı olarak yapan, eylemlerinden ve sonuçlarından zevk alan kişileri ifade etmek için kullanır. Bir şikayetçi, bir oyun hesabı ve zaman zaman ya da kasıtsız olarak aksamaya neden olmak yerine kaos yaratma amacı taşıyan bir karakter oluşturur. Bu ayrım, oyun oynamaktan gerçekten zevk alan ve diğer insanlarla arkadaşlıktan Seo hizmeti etkileşime giren agresif oyun stilleri olan insanları ayırmak içindir.

Gergiler insanları tahriş etmek için çeşitli hileler kullanırlar. Birçoğu, diğer karakterleri taciz etmek için boşluklardan yararlanarak oyunun belirli özelliklerini kullanır. Genelde oyundaki grafitileri, insanların çevreyi değiştirebileceği oyunlarda bırakırlar ve diğer kullanıcılara hakaret, taciz veya taciz edebilirler. Kederler, diğer oyuncuların eşyalarını da çalarak, diğer karakterleri öldürmeyi denemek ya da arzu edilen kaos amacına ulaşmak için oyunun temel etiğini ihlal etmek.

ilan
Temel olarak, bir şikayetçi bir vandal türüdür ve kimi durumlarda kederlenmenin meşru bir sebebi olsa da, çoğu oyunun bir işkence yeri olarak kullanılmasını gerektirmektedir. Gergiler çok çeşitli sınıflardan, yaş gruplarından ve kültürel geçmişlerden gelmektedir; Ortak olan şey, ahlaksız yıkımın tadıdır. Bazıları aynı zamanda teknik olarak vasıflıdırlar, bu da bir çöpçünün tanımlanmasını ve durdurulmasını zorlaştırabilir.

Mümkün olan oyuncular için, yapılacak en iyi şey, oyundaki diğer insanlardan kurtulmak istedikleri için kederleri görmezden gelmek. Bir şikayetçi belirli bir oyuncuyu veya oyuncu grubunu düzenli olarak taciz ediyorsa, şikayetçi harekete geçebilecek oyun yöneticilerine bildirilmelidir. Bazı oyun siteleri, insanların kısıtlı erişime sahip özel alanlar oluşturmasına da olanak tanır; Bu özel alanlar, arkadaşlardan ve müttefiklerden güvenli bir ortam yaratmak için davet edilmek üzere, yas tutanlardan Kurumsal seo kurtulmak için kullanılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Ağırlıklı Ortalama Sermaye Maliyeti (WACC)' nedir?

Bilgilendirici Metin nedir:

Axilla nedir?