Görevli bir Polis Memurunun Yetkisi Var mı?



Görevli bir polis memurunun yetkileri ile ilgili birçok farklı düşünce okulu vardır ve her polis biriminin kendi en iyi uygulama politikası vardır. Bir usulüne uygun olarak lisanslı kolluk görevlisi genellikle yasasını günde 24 saat, haftada yedi gün zorlamak yetkisine sahiptir, fakat sadece bir polis memuru olarak kendi kimliğini sonra kurulması. “Görev dışı” ifadesi sadece, memurun polis departmanı için Seo hizmeti  bir geçiş yapmadığı, herhangi bir yetkisi olmayan özel bir vatandaş olarak yaşamadığı anlamına gelir. Görevli bir polis memuru, özel bir güvenlik görevlisi olarak çalıştırılabilir ve hâlâ suçluları tutuklama veya gizli bir silah bulundurma yetkisine sahiptir .

Ancak bu, görev dışı bir polis memurunun kendi yetkisini kişisel nedenlerle kullanabileceği anlamına gelmez. Üniforma olmadığında, bir polis memuru kişisel sorumluluk ve davranış söz konusu olduğunda diğer vatandaşlarla aynı sınırlı haklara sahiptir. Örneğin, özel bir partiye giden bir görevli polis memuru, bir misafirin üzerine silah çekemez veya içki içmeyi bırakması için sarhoş bir parti müdahalesini zorlayamaz. Görevli bir polis memuru gelene kadar bir kişinin vatandaşlarının tutuklanması altında bir kişiyi görevlendirebilir, ancak birçok polis birimi, durumun hayatı tehdit edici olmadıkça görevli polis memurlarının böyle bir tutuklamaya aktif olarak katılmalarını engeller.

ilan
Görevli bir polis memuru, bir suçluyu tutuklamak için uygun bir kimlik ve yasal otoriteye sahip olabilir, ancak kendisi de saatte olduğu kabul edilmez, yani , bir kaza sırasında yaralandığı takdirde ciddi sorumluluk veya sigorta meseleleri olabilir. -duty olayı veya diğer hasarlar meydana gelir. Bu nedenle, birçok görevli polis memuru, suç açıkça açıkça görülmedikçe, küçük olaylarda doğrudan yer almaktan kaçınma eğilimindedir. Görevli bir polis memuru, küçük bir trafik kazasını bildirmek için bir görevli polis memuru ile iletişime geçebilir, ancak açık bir trafik tehlikesi yaratan düzensiz bir sürücüyü devirmek için yalnızca kendi yetkisini kullanır.

Bazı insanlar, görevde olmayan bir polis Kurumsal Seo   üniformalı ve işaretsiz bir arabayı sürdürebilmesinin yasal olarak bir alıntı yapamayacağına inanmaktadır, ancak bu her zaman böyle değildir. Farklı polis departmanlarının görevli memurların yetkileri konusunda farklı politikaları vardır, ancak birçok yerde görevli bir polis memuru, bir memurun süreci bitirmek için görevli bir memur gelene kadar bir suçluyu alıkoyma hakkına sahiptir . Bununla birlikte, böyle bir eylemde anahtar faktör doğru tanımlamadır. Bir dövüşü kışkırtan veya yasadışı bir eylemde bulunan bir görevli polis memuru, diğer özel vatandaşlardan Seo uzmanı  fazla hak veya yasal korumaya sahip değildir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Ağırlıklı Ortalama Sermaye Maliyeti (WACC)' nedir?

Bilgilendirici Metin nedir:

Axilla nedir?