Doldurulmuş makarna sosu örnekleri



Sonra dolma makarna sosu bazı lezzetli örneklerini ve ayrıca makarna diğer türleri için geçerli ipuçları bir dizi göreceksiniz.

Doldurulmuş makarna sosu örnekleri
1 Makarnaya sos ilave edilmesinin avantajları
Geleneksel Çin Tıbbına göre 5 elementin 2 kanunu
3 doldurulmuş makarna için sos örnekleri
4 Makarna türüne göre farklıdırlar.
5 Tavsiyemiz
Makarnaya sos ilave edilmesinin avantajları
Soslar, özel laboratuarımızda Seo hizmeti  muhteşem pansumanlardır: mutfak.

Gıdaların ürettiği etkilerin duyularımızda ve onları yedikten sonra, organizmalarımızda hissetmeyi öğrenmek için kendimizi yeniden eğitmek çok önemlidir.



Tat, koku, doku, renk veya basit makarna sosu enerji etkisi onu giydirmek tercih ettikleri göre değişebilir. Onlarla birlikte, bunu yılın farklı mevsimlerine uyarlayarak "dönüştürebiliriz".

Bunu anlamak ve hissetmekle, yaz aylarında vücudun bizi daha ferahlatıcı bir şey isteyeceğini fark edeceğiz; aksine, kışın, organizmamızda sıcaklık isteyeceğiz.


Geleneksel Çin Tıbbına göre 5 elementin kanunu
Her istasyonu ve unsuru ilgili organı ve iç organı ile ve onun temsilcisi renk ve lezzetiyle ilişkilendireceğiz.

İlkbahar (ahşap element): karaciğer / safra kesesi, asit-ekşi tadı, yeşil renk.
Yaz (ateş elemanı): kalp / ince bağırsak, acı tat, kırmızı renk.
Geç yaz (toprak elementi): mide / dalak-pankreas, tatlı tat, sarı-turuncu renk.
Sonbahar (metal element): akciğer / kalın bağırsak, baharatlı tat, beyaz.
Kış (su elementi): böbrek / mesane, tuzlu tadı, siyah-mavi renk.
Bu, her mevsimde makarnalarımızı mevsimlemek için hangi sosları kullanacağımızı anlamamıza yardımcı olacaktır.

Doldurulmuş makarna sosu örnekleri
Organik maddelerden başlıyor ve doğal olarak büyüyoruz.

Baharda doldurulmuş makarna için iyi bir sos pesto veya yeşil sos olabilir

1 maydanoz taze maydanoz yaprakları, çok doğranmış.
Cho taze fesleğen yaprağı, çok doğranmış.
En dış kısımlarından yoksun 3 cs badem ve taze öğütülmüş (temiz kahve değirmeni ile yardımcı olabilirsiniz)
Zeytinyağı 1. Basınç soğuk, tadı için.
1 cs umeboshi makarnası.
Tadı için kaliteli maden suyu.
Taze sarımsak (isteğe bağlı)
Bu sos, seçtiğiniz makarnada ve şu anda "soğuk" olarak servis edilir.

Yaz aylarında pancar bazlı bir doldurulmuş makarna sosu tercih edebilirdik.

1/2 bardak soğan, yarım aylar.
1 ve bir buçuk Kurumsal Seo   havuç, dilimlenmiş.
1 bardak pişmiş pancar, kare.
Bir tutam unrefined deniz tuzu.
1 soğuk zeytinyağı 1 cs zeytinyağı.
1 cs pirinç şurubu.
Kaliteli maden suyu
Kalın bir tabağa sahip bir tencerede, bir tutam tuzla yağdaki soğanı karıştırın. Ne zaman "kristal" ve şurup, havuç, bir arka plan su ve tuz başka tutam ekleyin.

Kaplayın ve ihale kadar kaynatın. Pancarın yanında bir değirmenle eziyoruz.
Son olarak, doğru tutarlılığı elde edene kadar su ile düzeltiyoruz.

Ve yaz sonunda, portakal bazlı doldurulmuş makarna için bir sos yaparsak ne düşünüyorsun?

1/2 bardak soğan, yarım aylar.
1 bardak havuç, dilimlenmiş.
1 buçuk bardak kabak, taquitos.
Bir tutam deniz tuzu, rafine edilmemiş.
1 soğuk zeytinyağı 1 cs zeytinyağı.
1 cs kırmızı mercimek.
1 defne yaprağı.
Daha önce batırılmış 10 cm kombu deniz yosunu.
Kaliteli maden suyu
Kabak ile birlikte kabak, kırmızı mercimek, kombu ve defne ekleyerek, önceki tarifi için aynı adımları izleyin.

İhale edildiklerinde, defne yaprağını ve kombu (başka bir yemek pişirmeye değer) ve öğütüyoruz. Bir kez daha, istenilen kıvamı elde edene kadar su ile düzeltiyoruz.

Sonbaharda kremsi beyaz soğan sosu.

2 Kg soğan, yarım ay.
1 çubuk tarçın veya 1 şerit kombu yosun (rehidrate)
Bir tutam deniz tuzu, rafine edilmemiş.
1 soğuk zeytinyağı 1 cs zeytinyağı.
Kaliteli maden suyu
Doldurulmuş makarna sosu (ya da değil) Seo uzmanı  bu tarif çok basit: biz 4 avuç dolusu tuz, bir tutam deniz tuzu ile kesilmiş, sonra bir tarçın çubuğu veya kombu ve mini maden suyu arka plan bir şerit ekleyin. Kapak ve 2 veya 3 saat pişirin. Bu bir incelik!

Ve kış için ... bir alg sosuna ne dersin?

½ fincan soğan, kare.
8 adet siyah zeytin.
2 küçük turşusu
2 cs wakame yosun (rehidrate)
2 cs deniz marul (rehidrate)
Deniz spagetti yosun 5 şeritler (rehidrated)
Kaliteli maden suyu
Soğanı küçük bir yağda ve bir tutam tuz ile kareye kestik. İyi doğranmış zeytin, turşu ve deniz yosunu ekleyin. Kapağı kapatın ve 15 dakika kısık ateşte pişirin. Tatmak için zeytinyağı ile düzeltin. Bitti!

Dolma makarnası için herhangi bir sos ya da değil, bazı bitkisel proteinleri de ekleyebilirdik: mesela tempeh, hecelenmiş nohut, azukis veya mercimek.

Makarna türüne göre farklıdırlar.
Buğday, soya veya mısır için çok çeşitli makarna alternatifleri vardır. Onları yazıldığından arasında, Kamut, çavdar, kara buğday (soba), quinoa, pirinç (her iki buğday için iyi bir alternatiftir) ...

Her biri belirli bir sos kabul eder. Yeni tariflerinizi denemenizi ve yazmanızı, böylece istediğiniz zaman tekrarlayabilmenizi öneririm.

Bizim tavsiyemiz
Yıl boyunca tüm lezzetlerin ve renklerin tadını çıkarmanız gerektiğini unutmayın, ancak her sezon için belirtilenleri geliştirebilirsiniz.
Artık sosları cam kavanozlarda ve buzdolabında saklayın. Sizi birkaç gün boyunca problemsiz tutacaklar.
Makarna dolması için hazırlanmış sos tariflerinin faydalı olacağını umuyoruz. Yemeklerine farklı bir dokunuş verecekler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Ağırlıklı Ortalama Sermaye Maliyeti (WACC)' nedir?

Bilgilendirici Metin nedir:

Axilla nedir?