Doldurulmuş makarna sosu örnekleri
Sonra dolma makarna sosu bazı
lezzetli örneklerini ve ayrıca makarna diğer türleri için geçerli ipuçları bir
dizi göreceksiniz.
Doldurulmuş makarna sosu
örnekleri
1 Makarnaya sos ilave
edilmesinin avantajları
Geleneksel Çin Tıbbına göre 5
elementin 2 kanunu
3 doldurulmuş makarna için
sos örnekleri
4 Makarna türüne göre
farklıdırlar.
5 Tavsiyemiz
Makarnaya sos ilave
edilmesinin avantajları
Soslar, özel laboratuarımızda
Seo hizmeti muhteşem pansumanlardır: mutfak.
Gıdaların ürettiği etkilerin
duyularımızda ve onları yedikten sonra, organizmalarımızda hissetmeyi öğrenmek
için kendimizi yeniden eğitmek çok önemlidir.
Tat, koku, doku, renk veya
basit makarna sosu enerji etkisi onu giydirmek tercih ettikleri göre
değişebilir. Onlarla birlikte, bunu yılın farklı mevsimlerine uyarlayarak
"dönüştürebiliriz".
Bunu anlamak ve hissetmekle,
yaz aylarında vücudun bizi daha ferahlatıcı bir şey isteyeceğini fark edeceğiz;
aksine, kışın, organizmamızda sıcaklık isteyeceğiz.
Geleneksel Çin Tıbbına göre 5
elementin kanunu
Her istasyonu ve unsuru
ilgili organı ve iç organı ile ve onun temsilcisi renk ve lezzetiyle
ilişkilendireceğiz.
İlkbahar (ahşap element):
karaciğer / safra kesesi, asit-ekşi tadı, yeşil renk.
Yaz (ateş elemanı): kalp /
ince bağırsak, acı tat, kırmızı renk.
Geç yaz (toprak elementi):
mide / dalak-pankreas, tatlı tat, sarı-turuncu renk.
Sonbahar (metal element):
akciğer / kalın bağırsak, baharatlı tat, beyaz.
Kış (su elementi): böbrek /
mesane, tuzlu tadı, siyah-mavi renk.
Bu, her mevsimde
makarnalarımızı mevsimlemek için hangi sosları kullanacağımızı anlamamıza
yardımcı olacaktır.
Doldurulmuş makarna sosu
örnekleri
Organik maddelerden başlıyor
ve doğal olarak büyüyoruz.
Baharda doldurulmuş makarna
için iyi bir sos pesto veya yeşil sos olabilir
1 maydanoz taze maydanoz
yaprakları, çok doğranmış.
Cho taze fesleğen yaprağı,
çok doğranmış.
En dış kısımlarından yoksun 3
cs badem ve taze öğütülmüş (temiz kahve değirmeni ile yardımcı olabilirsiniz)
Zeytinyağı 1. Basınç soğuk,
tadı için.
1 cs umeboshi makarnası.
Tadı için kaliteli maden
suyu.
Taze sarımsak (isteğe bağlı)
Bu sos, seçtiğiniz makarnada
ve şu anda "soğuk" olarak servis edilir.
Yaz aylarında pancar bazlı
bir doldurulmuş makarna sosu tercih edebilirdik.
1/2 bardak soğan, yarım
aylar.
1 ve bir buçuk Kurumsal Seo
havuç, dilimlenmiş.
1 bardak pişmiş pancar, kare.
Bir tutam unrefined deniz
tuzu.
1 soğuk zeytinyağı 1 cs
zeytinyağı.
1 cs pirinç şurubu.
Kaliteli maden suyu
Kalın bir tabağa sahip bir
tencerede, bir tutam tuzla yağdaki soğanı karıştırın. Ne zaman
"kristal" ve şurup, havuç, bir arka plan su ve tuz başka tutam
ekleyin.
Kaplayın ve ihale kadar
kaynatın. Pancarın yanında bir değirmenle eziyoruz.
Son olarak, doğru tutarlılığı
elde edene kadar su ile düzeltiyoruz.
Ve yaz sonunda, portakal
bazlı doldurulmuş makarna için bir sos yaparsak ne düşünüyorsun?
1/2 bardak soğan, yarım
aylar.
1 bardak havuç, dilimlenmiş.
1 buçuk bardak kabak,
taquitos.
Bir tutam deniz tuzu, rafine
edilmemiş.
1 soğuk zeytinyağı 1 cs
zeytinyağı.
1 cs kırmızı mercimek.
1 defne yaprağı.
Daha önce batırılmış 10 cm
kombu deniz yosunu.
Kaliteli maden suyu
Kabak ile birlikte kabak,
kırmızı mercimek, kombu ve defne ekleyerek, önceki tarifi için aynı adımları
izleyin.
İhale edildiklerinde, defne
yaprağını ve kombu (başka bir yemek pişirmeye değer) ve öğütüyoruz. Bir kez
daha, istenilen kıvamı elde edene kadar su ile düzeltiyoruz.
Sonbaharda kremsi beyaz soğan
sosu.
2 Kg soğan, yarım ay.
1 çubuk tarçın veya 1 şerit
kombu yosun (rehidrate)
Bir tutam deniz tuzu, rafine
edilmemiş.
1 soğuk zeytinyağı 1 cs
zeytinyağı.
Kaliteli maden suyu
Doldurulmuş makarna sosu (ya
da değil) Seo uzmanı bu tarif çok basit: biz 4 avuç
dolusu tuz, bir tutam deniz tuzu ile kesilmiş, sonra bir tarçın çubuğu veya
kombu ve mini maden suyu arka plan bir şerit ekleyin. Kapak ve 2 veya 3 saat
pişirin. Bu bir incelik!
Ve kış için ... bir alg
sosuna ne dersin?
½ fincan soğan, kare.
8 adet siyah zeytin.
2 küçük turşusu
2 cs wakame yosun (rehidrate)
2 cs deniz marul (rehidrate)
Deniz spagetti yosun 5
şeritler (rehidrated)
Kaliteli maden suyu
Soğanı küçük bir yağda ve bir
tutam tuz ile kareye kestik. İyi doğranmış zeytin, turşu ve deniz yosunu
ekleyin. Kapağı kapatın ve 15 dakika kısık ateşte pişirin. Tatmak için
zeytinyağı ile düzeltin. Bitti!
Dolma makarnası için herhangi
bir sos ya da değil, bazı bitkisel proteinleri de ekleyebilirdik: mesela
tempeh, hecelenmiş nohut, azukis veya mercimek.
Makarna türüne göre
farklıdırlar.
Buğday, soya veya mısır için
çok çeşitli makarna alternatifleri vardır. Onları yazıldığından arasında,
Kamut, çavdar, kara buğday (soba), quinoa, pirinç (her iki buğday için iyi bir
alternatiftir) ...
Her biri belirli bir sos
kabul eder. Yeni tariflerinizi denemenizi ve yazmanızı, böylece istediğiniz
zaman tekrarlayabilmenizi öneririm.
Bizim tavsiyemiz
Yıl boyunca tüm lezzetlerin
ve renklerin tadını çıkarmanız gerektiğini unutmayın, ancak her sezon için
belirtilenleri geliştirebilirsiniz.
Artık sosları cam
kavanozlarda ve buzdolabında saklayın. Sizi birkaç gün boyunca problemsiz
tutacaklar.
Makarna dolması için
hazırlanmış sos tariflerinin faydalı olacağını umuyoruz. Yemeklerine farklı bir
dokunuş verecekler.
Yorumlar
Yorum Gönder