Doldurulmuş kabak tarifi
Dolması yapılan bu kabak
tarifi ile herkesi protesto olmadan sebze yemeye hazırlayacağız, ayrıca
hazırlanması çok kolay ve onları çok seveceksiniz.
Doldurulmuş kabak tarifi
1 Kabaklar
2 Fırında kaju fıstığı ile
doldurulmuş kabak tarifi
3 Detaylandırma
kabak
Kabak, kavun ve salatalık
ailesine aitler. Seo hizmeti sayıda reçete hazırlayabildiğimiz
ve hem ham hem de ızgarada kızartılmış veya pişirilmiş olarak tüketebildiğimiz
çok yönlü bir sebzedir.
Kabak satın aldığımızda, çok
daha büyük olmayanları seçmemiz gerekiyor çünkü daha lezzetli olan tadı daha
iyidir.
Düşük kalorili içeriğe sahip
bir gıdadır, ancak minerallerin, eser elementlerin ve liflerin iyi bir
yüzdesini içeriyorsa, kabaklar menülerimizin hazırlanmasına dahil etmemiz
gereken bir maddedir.
Kabak dolması için hazırlanan
bu tarif, kabakların aile menülerine dahil edilmesi için iyi bir alternatiftir.
Fırında kaju fıstığı ile
doldurulmuş Kurumsal Seo
tarifi
Doldurulmuş kabak bu tarifi
çok özgün ve hazırlamak için zor değil, ile başarılı olacak farklı ve özgün bir
yemek sunacak.
Doldurulmuş kabaklar için
malzemeler:
Yabani pirinç 55 g.
4 tane kabak
1 çorba kaşığı oiva yağı.
1 orta boy soğan, doğranmış.
1 adet kırmızı biber,
numaralı seribaşı ve doğranmış.
1-2 diş sarımsak, ezilmiş.
Rendelenmiş 55 g havuç.
Hafifçe kızartılmış 45 gram
kaju fıstığı.
Tuz ve karabiber
özen
Talimatları izleyerek pirinci
pişiriyoruz.
Fırını 190 pre'ye önceden
ısıtırken
Kabağı ikiye bölün
(uzunlamasına), posasını boşaltın ama yaklaşık yarım santimetre bırakın.
Kabak eti doğrayın ve
saklayın.
Bir tavada zeytinyağını
ısıtın ve soğanları ve kırmızı biberi ekleyin.
Soğan altın rengi olana kadar
pişirin, sonra da doğranmış kabak ve havuç etini ekleyin ve birkaç Seo uzmanı ateşte bırakın.
Tavayı ısıdan çıkarın ve
kaju, pirinç, tuz ve karabiberi ekleyin. Her şeyi iyi karıştırıyoruz.
Bu karışımı kabakla doldurun
ve yaklaşık 20 dakika pişirin.
İstersek üstüne biraz peynir
koyabiliriz.
Yorumlar
Yorum Gönder